Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ вече подготвя своите коледни и новогодишни подаръци за почитателите на театъра. От 1 ноември до 30 декември всеки един зрител ще може да се снима в специално подготвен „СЕЛФИ КОРНЕР и да участва в надпреварата за БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ*, за постановки по негов избор.

КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?

  1. Направете своята щура снимка в „СЕЛФИ КОРНЕРА“ преди, след или по време (на антракта) на постановка в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.
  2. Споделете снимката във Facebook с хаштаг #ТеатърБългарскаАрмия и коментар за впечатленията от постановката, която сте гледали.
  3. Театърът ще добави снимките в своята фейсбук страница – armytheatre.
  4. Поканете приятели да харесат вашата снимка

ЗАЩОТО:

Всяка седмица, от 1 ноември до 30 декември, снимката с най-много харесвания ще зарадва притежателя си с 2 безплатни билета за избрана от него постановка.

НО ПОДАРЪЦИТЕ НЕ СВЪРШВАТ ДОТУК!

В началото на януари ще бъдат обявени тримата големи победители.

Най-атрактивната и харесвана снимка ще спечели с талон за 8 безплатни билета.

Второто място ще спечели 6 безплатни билета.

А снимката, класирана на трето - 4 безплатни билета.

Костюмите, реквизитът и щурата рамка за снимката са на ваше разположение
във фоайето на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

Запечатай спомена от своето театрално преживяване като се преобразиш в Кралица Елизабет, Кармен или Дон Жуан, Арлекин или Войник.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар