С  приключването на модните ревюта за есен/зима 2017-2018 веднага се откроиха най-големите мъжки тенденции при стила и облеклото. Сега повече от всякога се забелязва влиянието на обществените събития върху модата – дизайнерите заложиха на основни, по-обикновени и спортни визии. Дните на блясъка отминаха.

Обемни зимни якета

Тенденция, която не можеше да остане незабелязана – големите, комфортни зимни якета са задължителни за модерна визия тази зима. Заложете на интересна кройка и цвят и на качествени материали.

Бизнес класа

Бизнес облеклото се завръща с пълна сила, като навява усещането за Wall Street в пика си, мислете в посока големи ризи и по-дълги копринени вратовръзки с различни мотиви. Освен за офиса, този тип облекло е напълно задължителен и за всекидневната разходка.

Червено

Едва ли скоро сме виждали присъствието на толкова много червено по модните подиуми. Различните нюанси на цвета очертават модернистичен поглед върху класическото облекло. Заложете на червено сако, пуловер обувки. Ако сте по-голям фен на неутралните цветове, включете няколко аксесоара с червени акценти като мъжка гривна от червеникава кожа или такава с мъниста.

Барета

Френската икона се завръща по-силна от всякога, като ще ви осигури топлина и стил. Най-често баретата на модния подуим бе в неутрални цветове, но ако желаете по-дръжко излъчване, съчетайте модерния аксесоар с огненото червено за уау ефект.

Седемдесетте са тук

Сякаш пътували назад във времето, се пренесохме в ерата на седемдесетте с колекциите на Prada и Fendi – кожа и пух, смешни пуловери, прически и цветове. Мирните и любовни години липсват на всички, затова поне можете да се опитате да ги върнете като се облечете по този начин.

Класически бунтар

Освен седемдесетте, станахме свидетели и на завръщането на петдесетте. Класическият, бунтарски рок е тук – рокерски кройки, ризи с кожени елеци и нестандартни прически – тук няма правила.

Оранжево

За да стоплим зимата, освен червеното, се спираме и на оранжевото. Вкарайте слънчев, летен стил с ярък нюанс на оранжевото в зимното си облекло под формата на оранжево яке, панталони или аксесоари.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар