Сгушени в уюта на есента


Още с настъпването си, есента реши да акцентира върху себе си и температурите рязко се снишиха. До вчера летните дни ни обгръщаха с топлината си и дори не си помисляхме да прибираме сандалите и тениските в гардеробите си. Но от днес вече прозорците са плътно затворени, якетата са наредени на закачалките, а сандалите вече си почиват на дъното на шкафа, чакайки следващото лято.

Намираме се на прага на един от най-пъстрите сезони. Есента идва с топли шалове и дълги разходки в парка с димяща чаша чай в ръка. Есента идва с дълги дъждовни уикенди, в които се сгушваме под одеялото с книга в ръка. Есента идва, за да ни донесе онзи уют, който чакаме цяла година.

Представяме си хюга - датското изкуство за щастлив живот. Представяме си красивите снимки от Instagram и Pinterest, които ни вдъхновяват да достигаме нови нива в интериорния дизайн. Представяме си уютните одеяла с едра плетка, които са неизменна част от всеки подобен, изпипан до съвършенство, кадър.

През последните няколко години обемните одеяла се превърнаха в истински хит в обзавеждането. Те са огромни, изглеждат прекрасно и по всичко личи, че могат да ни стоплят в студените есенно-зимни дни. Откриваме ги в различни разцветки, убеждавайки се, че са съвършен аксесоар както за спалнята, така и за дневната.

Изработват се от мериносова вълна и както можете да предположите, не се плетат със стандартни куки, а с доста по-обемни пособия. Възможна е плетка дори и с ръце. Неотдавна подобна прежда не се продаваше у нас и можеше да бъде закупена само от чужбина. За щастие, специалната мериносова вълна вече може да бъде закупена от България, при това в разнообразни разцветки.

 

В интернет можете да откриете разнообразни видеа, с помощта на които в домашни условия да изработите уютно одеяло като на кадрите по-горе. Методите са разнообразни, а резултатът винаги е страхотен. Бихте ли опитали?

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни