Звездата от "Игра на тронове" Мейси Уилямс говори пред TheFIX, разкривайки, че животът в тази индустрия може да бъде "много самотен".

Мейси изгря за световната слава още на 12-годишна възраст, когато дебютира като Аря Старк в касовия сериал на HBO. Осем години по-късно, Мейси Уилямс все още не може да свикне напълно с живота на знаменитост, търсейки възможно най-много време насаме със своето семейство.

"Чувствам, че все още търся тези съвсем обикновени отношения между мен и близките ми. В тази индустрия често се чувстваш много самотен", сподели 20-годишната британка.

"Мисля, че колкото по-голяма станах, толкова повече отстъпих от светлината на прожекторите. И наистина, наистина предпочитам така. Обичам как протича живота ми, когато съм близо до майка си. Харесва ми да съм близо до семейството си. Кариерата може напълно да промени живота ти, но винаги има начин да живееш под радара. Дори и да си "звезда". Мисля, че има начин това да се избегне", добавя Мейси.

https://www.vibes.bg/%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D0%BC/

"Игра на тронове" се превърна в сериал №1 на планетата, но през следващата година шоуто на HBO ще навлезе в своя последен осми сезон.

Междувременно кариерата на Мейси Уилямс продължава да се развива, след гръмкото и начало във фентъзи света на Джордж Р.Р. Мартин. Тя вече участва в анимирания филм за деца Early Man, където си партнира с популярни имена като Еди Редмейн и Том Хидълстън.

Мейси Уилямс с Еди Редмейн по време на работата по Early Man

Междувременно младата британка вече си осигури роли в продукции като Doctor Who и очаквания с огромен интерес филм от вселената на X-Men The New Mutants.

Колкото до ролята ѝ като Аря Старк, очакваме големи неща от нейния персонаж в последния осми сезон на "Игра на тронове". Особено имайки предвид развитието на Аря като герой в продукцията на HBO. Дали пък именно тя няма да е човекът, който ще сложи край на живота на Церсей Ланистър? Е, предстои да видим.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар