Роб Старк от "Игра на тронове" във филм за Елтън Джон?


Ричард Мадън, по-познат като Роб Старк от култовия сериал "Игра на тронове", може да бъде част от филм, посветен на Елтън Джон. Информацията все още не е окончателно потвърдена, но е известно, че младият британски актьор води сериозни преговори за участието си в лентата, която ще носи името "Rocketman".

Биографичният филм ще разказва за всички основни етапи от живота на музиканта, започвайки с обучението му в Кралската музикална академия и завършвайки със световния му музикален успех.

В ролята на Елтън Джон ще влезе Терън Еджъртън, а в Бърни Таупин (автор на много от песните на певеца) ще се превъплъти Джейми Бел.

 

Очаква се Мадън да влезе в образа на Джон Рийд - легендарният мениджър на музиканта, работил с него от 1970 до 1998 година. В началото между тях се зараждат романтични отношения, които приключват пет години по-късно след публикация в Daily Mail на писма от счетоводителя на Елтън Джон за разходите на Рийд.

Режисьор на филма ще бъде Декстър Флечър, а премиерата на "Rocketman" е планирана за 2019 година.

 

Припомняме ви, че неотдавна в интернет се появи първи пълен трейлър на филма за Фреди Меркюри "Бохемска рапсодия" (видеото по-горе), в главната роля на който влиза Рами Малек, а в Джон Рийд, който през 70-те също работи с Queen, се превъплъщава Ейдън Гилън, когото пък познаваме от ролята му на Кутрето в "Игра на тронове",

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни