Риана изпревари Кайли Дженър и Ким Кардашиян по козметични продажби


Всички говорят за червилата на Кайли Дженър, но се оказва, че феновете на Риана все пак са повече. По данни на WWD, козметичният бранд на певицата Fenty Beauty е по-успешен от Kylie Cosmetics и KKW Beauty - личните козметични компании на две от сестрите Кардашиян.

Kylie wearing two of our favorite lip kit shades! Ginger (available now) and Kristen (back in stock tomorrow at 3pm pst) #Throwback 😍


A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Направено е проучване на онлайн продажбите, според което приходите на Fenty Beauty през септември - първият месец след пускането на бранда - са с пет пъти по-високи от своеобразния лидер в бранша Kylie Cosmetics. Месец по-късно цифрите се увеличават с още 34% в сравнение с предходните показатели.

Ultralight Beams 12.01, 12pm PST kkwbeauty.com

A post shared by KKWBEAUTY (@kkwbeauty) on

Ким Кардашиян пък пусна своя бранд през юни 2017 година и също отчете повече от отлични продажби. Още в първите минути, през които продуктите ѝ се появиха онлайн, банковата ѝ сметка нарасна с 14 милиона долара.

Но да се върнем на Риана. Според специалисти, успехът ѝ се дължи на голямото разнообразие на базата от клиенти. Най-големият процент се пада на афроамериканките и латиноамериканките, последвани от азиатките. Европейците се оказват съвсем малка част от потребителите на Fenty Beauty.

Прочетете още: Ново голо селфи и отново всички говорят за Ким Кардашиян

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни