Пътеводител в света на мъжките часовници


Мъжете може и да не са сред най-големите привърженици на аксесоарите, но когато ги носят, го правят със стил. Има два мъжки аксесоара, които никога няма да излязат от мода и това определено са венчалната халка и часовникът.

За модата при първите няма да говорим днес, а и темата определено е деликатна, тъй като изборът на халка зависи от двамата партньори. Мъжките часовници обаче попадат изцяло под юрисдикцията на силния пол, затова заедно ще се впуснем в търсене на идеалния мъжки часовник. Страхотни мъжки часовници можете да закупите от Topstore.bg, ето кои са моделите, които подбрахме за вас.

Класиката никога не остарява, затова, ако заложите на евъргрийн, няма да сбъркате и определено ще направите инвестиция за години напред в гардероба си. Можете да заложите на модел с метална верижка или пък да изберете такъв с черна или кафява кожена каишка.

Едновременно стилна и модерна визия ще постигнете, ако заложите именно на такъв модел. Той е подходящ както за риза със сако, така и с кашмирен кежуъл пуловер например.

Ако спортувате повече и често сте в движение, заложете на часовник, който ще подчертава ритъма ви на живот. Изберете масивен, здрав модел, с който да се чувствате удобно и който да ви бъде неизменен помощник в ежедневните ангажименти.

Ако пък работите в по-неформална среда или пък сте характер, който обича да експериментира, да залага на нестандартни модели и изобщо, да се откроява, може би подходящ мъжки часовник за вас ще бъде такъв, който е екстравагантен и отговаря на вашия темперамент. Можете да изберете модел с цветна каишка или друг интересен детайл, който да подчертава и неговата, и вашата уникалност.

Няма как да пропуснем и дигиталните часовници, които са намигване към всички мъже с афинитет към ретро културата. Всъщност и в момента се произвеждат страхотни електронни часовници, които впечатляват с красив дизайн и отлична функционалност. Така че, ако си падате по подобен стил, то може по точно това е идеалният мъжки часовник за вас.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни