Британската дизайнерка и някогашна поп дива Виктория Бекъм представи първата си колекция в колаборация със спортния бранд Reebok.

Отдалечавайки се поне за момент от своя добре познат "пош" стил, Виктория се насочи към към съвсем различна линия в сътрудничество с компанията, произвеждаща стоки най-вече за атлети. Първата колекция на британката за Reebok е посветена на баскетболната суперзвезда от НБА Шакийл О'Нийл.

Логото на колекцията представлява силует на забиващия в коша О'Нийл, който дълго време властваше в Националната баскетболна асоциация с екипите на Орландо Меджик, Лос Анджелис Лейкърс и Маями Хийт. Разбира се, важна част от моделите е и любимият номер на Шак, с който той неизменно играеше - 34.

Виктория и Шакийл позираха заедно с модели от колекцията, като сигурно ви прави впечатление и удивителната разлика във физическите им размери. И как няма да е така, имайки предвид, че Шак е един от най-огромните и респектиращи играчи в историята на НБА.

Slam dunk! @shaq @reebok #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Междувременно Виктория опита да покаже и някакви наченки на баскетболни умения, като тя имаше нужда от помощта на американския баскетболист, за да забие в коша.

Вечерта двамата гостуваха в шоуто на Джеймс Кордън, а след това семействата на Виктория и Шак вечеряха заедно в Лос Анджелис. Присъстваше и Дейвид Бекъм, разбира се.

@shaq @davidbeckham 💜💛

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Един от суитчърите от колекцията бе изпробван лично и от Ромео Бекъм - един от синовете на Виктория Бекъм. "Толкова се радвам, че ти харесва", написа Виктория към публикуваната снимка в Instagram.

So glad you like it @romeobeckham! x #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Очаква се скоро първата колекция на Виктория Бекъм за Reebok да бъде пусната и в търговската мрежа. Линията е унисекс, като освен връхни дрехи, очаква се да ни бъдат предложени и кецове.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар