Нейното име е Вера. Тя живее в България, но родом е от Италия. Тя е стилна и изискана, ценител на доброто качество с усет към детайла. Понякога е дама, а друг път - бунтарка, понякога събира целия си свят в своята дамска чанта, а друг път избира малък аксесоар, в който има място само за телефон, червило и дебитна карта. Но никога не излиза без своята дамска чанта, защото знае, че тя е нейната най-добра визитна картичка.

И при чантите, както при обувките, една никога не стига. Не ни трябват и твърде много обаче. Достатъчно е да имаме няколко луксозни и качествени модела, подходящи за различни случаи. Винаги е по-добре да се заложи на по-малко, но стойностни, чанти, отколкото да имаме десетки модели, които обаче имат сериозни пропуски в изработката и качеството.

Голямата чанта е задължителен аксесоар за всяка дама. Винаги е добре да имаме красив помощник, в който да можем да съберем телефон, портмоне, ключове, лаптоп, някоя книга или списание, шише с вода, ябълка, тефтер и каквото още ни хрумне. Заложете на модел със здрави дръжки и дебела кожа, за който сте сигурни, че ще издържи на цялото натоварване.

Няма как да нямате и поне един клъч в гардероба си. Малката чантичка е идеална за коктейли, официални събития и партита, тъй като побира най-необходимите ви неща, а едновременно с това придава елегантен завършек на цялостната ви визия.

Разбира се, модерното градско момиче се нуждае и от раница, която да допълва кецовете, коженото яке, шапката с козирка и всякакъв друг тип urban аксесоари, като едновременно с това е удобна, събира всичко необходимо и не уморява рамото.

Три различни модела дамски чанти се оказват напълно достатъчни, за да бъде гардеробът ни разнообразен и едновременно с това стилен. Винаги е добра идея да се заложи на класическото, което никога не излиза от мода, а качествените аксесоари определено попадат в тази категория. Защото чантата е инвестиция, която непременно се отплаща с времето. И всяка дама е напълно наясно с това.

А Вера? Vera.bg се отправя към предизвикателствата на лятото, държейки целия свят в ръката си. Или поне на своето рамо.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

Напишете коментар