"Подари книга на читалище в нужда": обобщение преди финала


Остават броени дни до събитието "Подари книга на читалище в нужда", което ние от VIBES организирахме за втори път. Припомняме ви, че тази година насочихме усилията си към читалищата в с. Дълбоки, Старозагорско и с. Ветрен дол, Пазарджишко. Мисията ни: да съберем колкото се може повече по-нови и запазени книги, с които да ги зарадваме.

VIBES стартира втората си инициатива "Подари книга на читалище в нужда"

Първите пратки вече са получени, съобщават библиотекарките на двете читалища Христина Янкова и Любомира Мацанова. Всички наши читатели, които няма да могат да присъстват на събитието, което организираме на 23 май, могат да изпратят своето дарение директно до самите читалища. Адресите са следните:

НЧ “Развитие 1878”

с. Дълбоки, област Стара Загора,
ул. “Септемврийци” 17
Христина Янкова

и

Читалище “Култура-1910”
4493 с. Ветрен дол, община Септември, област Пазарджик
Улица Първа

"Подари книга на читалище в нужда": необходима литература

Благодарим на всички издателства, които потвърдиха участие и подготвиха нови книги специално за "Подари книга на читалище в нужда". До този момент това са изд. "Еднорог", изд. "Изток-Запад", изд. "Гурме".

Още веднъж благодарим и на всички партньори, които приеха идеята ни и се включиха безвъзмездно в нейното осъществяване:

Косара Ангелова - PR
Аделина Стефанова - PR
Винарска изба Castra Rubra
Рекламна агенция GM Design
Бар Macondo

Специални благодарности и на всички медии, които отразиха и продължават да отразяват събитието, помагайки за неговото разпространяване!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни