Пет любими парчета на Белослава


Белослава е име на българската поп и соул сцена, което не се нуждае от представяне. Очарователната дама с меден глас е вече 20 години на сцената, формирайки силно ядро от фенове, оценяващи таланта ѝ. А най-хубавото е, че не спира да привлича и нови такива. Първият ѝ студиен албум "Улици" излиза на пазара през 2001 година, следван от "Слушай ме", "Когато има защо..." и "Красотата". Навръх празника на влюбените - 14 февруари, Белослава ще ни дари едно емоционално и нежно преживяване в столичния клуб Sofia Live Club. Не го изпускай. 

Междувременно ето и пет от най-любимите парчета на Белослава, за които самата тя ни сподели:

Moody’s mood - George Benson & Patti Austin

 

"Като малка не спирах да пускам плочите и да слушам Джордж Бенсън и Ал Жиро.Това е една от песните, които обичах, едва ли осъзнато. Сега вслушвайки се в текста, разбирам защо."

Bésame Mucho - Cesaria Evora  

 

"Напомня ми за пътуванията ни до Доминикана, където малки, топли и черни тела танцуват навсякъде и винаги се смеят. В океана и латиноамериканската кръв има много, много любов."

Cucurrucucu Paloma - Caetano Veloso 

Мислите ли, че има смисъл да пиша каквото и да е било за тази песен…???!!!

Guilty - Barbara Straisand & Barry Gibb 

Това е отново моето детство. Обожавах Барбара Стрейзанд. Няма песен, която да не знам наизуст. През нея виждах Америка, Ню Йорк, филмите и музиката на 80те години.И в тях намирам много обич.
How do you keep the music playing - James Ingram & Patti Austin 

Тази песен за мен ще остане вечна класика. Гласовете на Джеймс и Пати за мен са онази бездна от съдържание и душа, която говори сама за себе си.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни