Петък 13 събира на една сцена Dog Eat Dog, Atheist Rap, Стругаре, Iskaz и Пираня

Повечето групи, които трябваше да свирят на първия ден на отменения Wrong Fest 2018, ще излязат на сцената на столичния Клуб Терминал 1. Събитието стана факт, благодарение на бързата реакция на Wrong Fest и организаторите на събитието – столичните клубове Строежа и Терминал 1.

 

Концертът ще открие българската скейт пънк група Пираня, следвани от сърбите Iskaz, които успешно смесват хип-хоп с фънк, дъбстеп и рага-рок. Iskaz ще гостуват за първи път в България, а тази седмица издадоха най-новото си видео към парчето Okej Okej

Следващи на сцената ще излязат легендарните пънкари Atheist Rap, които по история и стил могат да бъдат опреличени на „сръбския Контрол“.

 

Към полунощ на сцената следва нетърпящият точни определения Стругаре, а вечерта ще бъде закрита от легендите от 90те, една от първите групи успешно смесили хардкор пънк с рап метъл,  американците Dog Eat Dog.

Важно е да отбележим, че всички билети, закупени за Wrong Fest 2018, ще важат без презаверка за събитията на 13.07 в Клуб Терминал 1 и на 14.07 в Маймунарника. Притежателите на двудневни билети ще имат избор - да посетят и двата концерта или да посетят само единия и да получат половината си пари обратно. Еднодневните билети за Wrong Fest 2018 могат да се използват във всеки един от двата дни. Парите за неизползваните билети ще бъдат възстановени от организаторите на Wrong Fest след 15.07.

Ето и програмата за вечерта на 13.07:

Врати: 19.30

20.30 Пираня (BG)

21.20 Iskaz (SRB)

22.30 Atheist Rap (SRB)

23.50 Стругаре (BG)

01.00 Dog Eat Dog (USA)

Допълнителни билети за концерта в Терминал 1  можете да закупите на цена от 30 лева в касите или онлайн на bilet.bg. В деня на концерта и на място ще са по 35 лева.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни