"Хей Мами" е първата песен, в която познатият ни от VIP Brother изпълнител Alek Sandar пее на български език. В парчето с хитово лятно звучене той се колаборира с тийн идола Атанас Колев и заедно създават проект, който ни се струва, че ще чуваме доста често това лято.

Няма как да не обърнем внимание на видеото, в което си личи, че са вложени не само финанси, но и наистина добри идеи. Alek Sandar, който живее между артистичните сцени на Ню Йорк, Берлин и София, определено знае как да извлече най-доброто от тях и да го облече в подходящи за нашата реалност одежди.

И като казахме "облече", то футуристичните аутфити в клипа са дело изцяло на български дизайнери, за което адмирираме двамата млади изпълнители! Приканваме ви да обърнете внимание на якето на Alek Sandar, което ще ви даде истински забавен отговор за избора ни на заглавие.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар