След като през април Netflix пусна малък тийзър за сезон три на Stranger Things (вижте го по-долу), вчера телевизията, която обича да chill-ва, публикува още едно видео, което ни показва какво да очакваме от следващия сезон на 80-арския сериал.

В новия клип зрителите виждат "Starcourt Mall" - новооткрит мол в градчето, в което се развива действието. Прочитаме, че молът отваря врати през 1985, което ще рече, че действието в новия сезон започва година след събитията във втория.

Все още не е ясно каква ще бъде ролята на търговския център в сериала. В трейлъра виждаме още Стив (в ролята: Джо Кийри) и Робин (Мая Хоук). След като Хоук, която е дъщеря на Итън Хоук и Ума Търман, беше потвърдена като част от новия сезон, нейният образ беше описан като "препъващ се" по мрачните тайни на Хоукинс.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар