В края на миналата седмица Deep Zone Project направиха промоция на най-новото си видео в популярен столичен клуб. Поп бандата събра родни медии, както и близки приятели и ги зарадва с любими парчета от репертоара си.

Събитието протече с приятна музика и в добра компания. На сцената излезе и бащата на Дидо, Любомир Савов, който изпълни заедно с групата страхотния кавър на "Бягство".

Deep Zone Project предоставиха на присъстващите албума, с който поставиха световен рекорд за най-дълъг албум, 8 часа и 41 мин, (цялата им дискография, събрана на едно).

Вечерта беше и повод да представят най-новите попълнения на групата: вокалистката Ева Мария и китариста Дани Иванов. Ева Мария е позната на публиката от популярния музикален формат Х фактор.

- С Ева Мария се познаваме повече от 10 години и през цялото време следях нейното развитие и кариера. Нелина, (бившата вокалистка) реши да прави соло кариера и така се появи малкото миньонче – сподели Дидо пред VIBES, а Ева Мария призна:

-Много съм щастлива, от много години работя с групи и това е съвсем логично продължение на кариерата ми.

Освен новата вокалистка, към групата се присъединява и китаристът Дани Иванов, с когото се запознават чрез фейсбук, а с Дидо имат съвместни проекти още преди Дани да стане член на формацията.

Ядрото на Deep Zone Project е Дидо, когото Ева Мария нарече „сърцето на групата“, и който отпразнува 19 години от създаването на формацията на 3 март тази година.

От тук нататък плановете са за още качествена музика:

-Deep Zone винаги сме отворени да правим нови и различни неща, така заснехме новото парче на остров Ибиза. Предстои нова песен с още по-ексцентрично видео, обещава Дидо.

В средата на април ще пуснат ново парче на български заедно с рапър, чието име се пази в тайна, тъй като песента още не е завършена.

-Събрали сме се да работим и да се забавляваме, искам хората за един час да забравят къде се намират и за всичките си проблеми.

С няколко думи обобщи Ева-Мария движещата мотивация на Deep Zone Project.

Клипът към най-новото парче може да гледате и слушате по всички канали на YouTube. С обещание за летен хит.


Автор

Алекс е пораснало момиче,с душа на дете. Строи въздушни кули и гони вятърни мелници. Обича белия лист, но още повече обича да го запълва с букви, знаци, разбираеми думи и объркани изречения. А когато не е пред белия лист, избира компанията на вдъхновяващи филми, приказни книги и мили приятели.

Напишете коментар