Новият филм за Робин Худ: първи трейлър

След като миналата година екранизираха легендата за крал Артур е ред и на тази за добрия крадец Робин Худ. Този ноември ще бъде премиерата на пълнометражния филм за небезизвестния разбойник. В ролята му влиза Тарон Егертон (познат от Kingsman), а партньор на сценичната площадка му е Джейми Фокс (Django), който ще влезе в кожата на Малкия Джон.

Освен тези две имена е интересно и участието на Леонардо Ди Каприо, който в тази лента е зад камерата като продуцент, заедно с  Джоби Харолд, Базил Иваник и Дженифър Дависън Килоран.

А дали ще пожъне успех, ще разберем през Ноември, когато е премиерата.

Мария Стоянова

Дива и непокорна. Единственото постоянство на Мария е в любовта към семейството, добрите приятели, добрата музика и добрата литература. Ценител на храната и любител в поезията. Животът ѝ е стихосбирка.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни