Любимата ни социална мрежа Instagram представи нова функционалност, която отваря вратите пред вас за още по-добри селфита.

Притежаваната от Facebook платформа представи функцията Focus, която вече е налична на някои устройства, но само след извършен ъпдейт.

Обяснено с няколко думи, Focus ще ви помогне много да изпъкнете, правейки си селфи. Ако изпробвате функционалността, веднага ще забележите разликата - сниманият човек ще бъде изцяло във фокус, докато бекграундът зад него леко ще се замъгли.

Въпросната функционалност е налична от известно време при някои смартфони, но ето, че сега тя ще бъде достъпна и за всички в Instagram.

Е, не за съвсем всички.

На този етап Focus може да бъде използван единствено от  iPhone SE, 6S, 6S+, 7, 7+, 8, 8+ и X, както и на някои определени Android устройства.

Е, честито. Време е да пробвате сами!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар