Седма Коледа, Holiday Heroes организира кампания за директна благотворителност в подкрепа на хиляди семейства в нужда в цяла България. Традиционно, Празничните герои осигуряват изненди и за най-малките във всеки празничен пакет. С мащабната кампания „Дари играчка“, Holiday Heroes събраха нови или запазени, но употребявани играчки в Mall of Sofia. Акцията събра над 12 000 играчки, а в нея се включиха стотици добротворци на различна възраст.

Сред популярните лица, които подкрепиха Holiday Heroes и кампанията „Дари играчка“ стана и младият бизнесмен Любо Янчев. Той е само на 22 години, но бързо се превърна в любимец на обществото, заради пробивността, иновациите си и бизнес нюха, които притежава. Някои го наричат „българският Стив Джобс“, други го определят като визионер, а за трети той е едно нормално момче, което просто следва мечтите си. Само за три години, той превърна компанията си MClimate в една от най-успешните производители на устройства за дистанционно управление на дома. И въпреки че за младия предприемач благотворителнсотта не трябва да е показна, Holiday Heroes успяха да го убедят да покаже добрия си пример, за да видят младите хора, че освен да следва мечтите си и да гради успешен бизнес, всеки може да бъде добър човек и да помага на околните. И така да направи света, който все повече имаме нужда от това, по-хубав. Пред Holiday Heroes, Любо Янчев сподели и своето отношение към доброволчеството. Тема, от която в западния свят мениджърите горещо се вълнуват по отнощение на настоящите и бъдещите си служители. Един добър въпрос, който още по време на интервю за работа дава много информация за личността на служителя. За опита на Любо Янчев, научете от интервюто с него тук.

 

Сред звездните лица, които се включиха в „Дари играчка“ стана и Лара Златарева, позната на поколението от 90-те като Кака Лара от „Милион и едно желания“ по БНТ. Тя е един от най-отдадените посланици на каузата на Празничните герои и тази кампания запали цяла детска градина с искрата на добротворството. Малчуганите от детска градина № 100 в гр. София с ентусиазъм донесоха играчки, за да помогнат на Празничните герои и най-вече – за да зарадват свои връстници за Коледа. „Пожелаваме на децата да имат много играчки под елхата“ — с тези думи малчуганите даряваха нови или любими свои играчки, за да може Дядо Коледа да посети и децата от семейства в нужда.  Добротворци станаха и децата от ЧДГ „Светлина“, ЧДГ „Детски свят“, Езиков Център Lingua Mundi и учениците от „9Г“ клас на 32 СОУ, както и Green Deli Café.

 

Елена Брусарската също запали искрата на доброто. След своя публиказция за кампанията „Дари играчка“ във Фейсбук профила си, гласовитата красавица получава играчки от свои приятели в цяла България. Тя лично събра пратките и ги достави на къта на Holiday Heroes в Mall of Sofia. Какво сподели певицата, гледайте във видеото.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар