Не е достатъчно във вашия гардероб просто да се намира известен брой дрехи и аксесоари. Може да имате няколко добри елемента, но за определени по-официални случаи да нямате подходящо облекло. Е, отворете вратите, огледайте от горе до долу и се запитайте: "Имам ли необходимите дрехи за по-специален случай?".

Докато жените може обикновено се интересуват повече от този въпрос и обикновено са по-информирани, мъжете може да не са сигурни какво включва основното облекло като ризи, костюми, вратовръзки и аксесоари.

Притежаването на правилните елементи в правилния стил е това, което прави вашия гардероб завършен. Ето подробностите за основите на гардероба за мъжете:

 

  1. Ризи. Снежно бяла или риза с тъмно синьо копче е абсолютно задължителна и трябва да присъстват в мъжкото облекло. Тези ризи са идеални, за да се носят с костюми и панталони за официални поводи.

 

  1. Костюми. Добре скроеният и ушит костюм е още един елемент, който оглавява списъка с най-важните за мъжете дрехи. Костюмът в класически черен цвят е най-добре да се носи при специални поводи, а сивият или тъмно синият костюм с или без райе може да се счита за нещо, което изглежда идеално за бизнес облекло за мъже на всякаква възраст.

 

  1. Вратовръзки. Изключителната монолитна вратовръзка е красив компонент от мъжкия арсенал. Трябва да имате поне 2-3 вратовръзки в гардероба си, за да допълвате костюмите си с тях. Уверете се, че сте избрали тези с правилната ширина и дизайн.

 

  1. Аксесоари. Уверете се, че вашите костюми и дрехи отговарят на цвета на колана и обувките. Коланът задължително трябва да бъде с минимална метална украса, тъй като коланите с детайли не са в този стил. Може да закупите стилен официален часовник. Желателно е каишката на часовника, ако е от метал да съответствате на катарамата на колана, а ако е кожен – на цвета на колана и обувките.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар