Една от големите звезди на "Монте Мюзик" Михаела Филева представи най-новата си песен "Без етикети".

Видеото към парчето е режисирано от Люси Иларионов.  Михаела Филева избира истинската форма на комуникация, заедно с артистичния фотограф и кинематограф Юлиян Василев в главната мъжка роля. Двамата споделят вълнуващи моменти, водени от желанието да обичаш „Без етикети”.

В новия си музикален проект Михаела работи заедно с колегите си от "Монте Мюзик" – музикалният продуцент Веселин Ценов – Algoriddim и Искрен Тончев – Искрата, който участва в изготвянето на аранжимента. За него се включва и Боян Христов, на когото Михаела се довери с предишния си сингъл „Последни думи”.

„Без етикети” е още една песен с вдъхновяващ текст и ценни послания, които Михаела написва заедно с рапъра Николай Николов - X. Песента ще бъде част от дългоочаквания втори студиен албум на певицата, който ще излезе през месец май. Освен новата продукция, рилийзът ще включва и специална акустична част с най-популярните парчета на Михаела Филева.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар