Мисия коледни изненади: книга за оцветяване от Исабел Алиенде


В началото на декември вече спокойно можем да дадем свобода на коледното настроение и да започнем празничните теми. Ние от VIBES си поставяме за цел инициативата "Мисия коледни изненади", чрез която в следващите дни ще ви даваме идеи за нестандартни и интересни подаръци за вашите близки.

Исабел Алиенде е една от най-популярните латиноамерикански авторки, а само преди броени дни на български език излезе нейната първа книга за оцветяване: "Порцелановата нимфа". Автор на красивите илюстрации е Ана де Лима.

„Порцелановата нимфа“ (превод: Катя Диманова, 96 стр., цена: 15 лв.) е приказно красива история, замислена специално, за да радва хора от всички възрасти. Животът на един привидно невзрачен човек се променя като по чудо заради ново познанство. Но не какво да е познанство, а с нимфа, наречена Фантазия!

Повярвайте в това вълшебно приключение, подписано от магьосницата Алиенде, и оцветете сами вселената на дон Корнелио. Следвайки неговите стъпки, ще видите с други очи света около вас, ще дадете воля на въображението си и ще се почувствате истински творец. Изящните илюстрации придават невероятен чар на тази книжка и ще ви пренесат в света на съновиденията, където природата играе главна роля.

Сравнявана с Маркес и други бележити представители на магическия реализъм, Исабел Алиенде започва литературната си кариера случайно, за да се превърне в най-продаваната латиноамериканска писателка на всички времена. Международна известност ѝ носи величествената семейна фреска „Къщата на духовете“, претворена на големия екран от големия режисьор Биле Аугуст. Следват близо 60 милиона реализирани копия от произведения, преведени на 30 езика. Приходите от авторските права за „Порцелановата нимфа” са предназначени изцяло за Фондация „Исабел Алиенде“, чиято мисия е да помага на жени и деца в риск.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни