В средата на декември темата за коледните подаръци е все по-актуална, а ние продължаваме с интересните предложения посредством инициативата Мисия коледни изненади.

Днешния материал посвещаваме на най-добрите приятелки, а главната роля в него е поверена на прекрасните тематични гривни на Lora B. Jewelry.

Красивите бижута се продават в комплект по две, но ако имате нужда от повече бройки, винаги можете да се свържете с тяхната авторка Лора Боянова и да получите лично отношение и възможност за индивидуална поръчка.

Всеки сет се продава, придружен от затрогващо или пък закачливо послание, с което да изразите обичта си към своята най-близка приятелка.

Макар че гривните са създадени официално за приятелки, всъщност можете да изненадате с тях и половинката си, и сестра си, и дори своята майка. Всичко зависи от избора на модел и послание.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

  1. Няма по-добри подаръци от тези, от типа Handmade! Такъв е и този случай! Поздравления за приятелските предложения!

Напишете коментар