Мисия коледни изненади: Дамски планер


С наближаването на коледните празници продължаваме да ви предлагаме нестандартни и интересни идеи, с които да изненадате най-близките си. Ние от VIBES предприехме мисия коледни изненади и през целия месец декември ви споделяме симпатичните си хрумвания, с които да доставите радост на любимите си хора в празничния ден.

Днешното ни предложение е насочено изцяло към дамите. За тези дами, които са винаги заети да балансират между личния си живот и работата, между хобитата си и приятелите, между нещата, които я правят щастлива и между ангажиментите.

Предсравяме ви един много специален планер. Той е много повече от обикновен органайзер, защото ви помага да определите вашите краткосрочни и дългосрочни цели и да ги включите в ежедневието си. Разработен е така, че да ви насърчава да планирате бъдещето, да оценявате миналите моменти, но най-важното – да действате в настоящето!

Планерът е начин на живот и ще ви помогне да се подготвите за успех, както и да започнете да постигате целите си. Създаден е за всяка заета дама, независимо дали е собственик на бизнес, мениджър в компания, предприемач, служител в корпорация, майка, студент, или каквото още се сетите. Той служи на всяка представителка на нежния пол, която иска да се развива и успява.

Не на последно място, планерът притежава изискана елегантност и практичен дизайн, които допълват всеки стил. Събира се лесно в дамската чанта и е помощникът, с който няма да имаме желание да се разделим през 2018.


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни