Лара Фабиан в 5 интересни факта

С наближаването на концерта на канадската изпълнителка с ангелски глас Лара Фабиан, решихме да предоставим 5 интересни факта за нея, които ни направиха впечатление.

Лара Фабиан е родена в белгийския град Eтербек на 9 януари 1970 година, но през 90-те години на миналия век се премества в Монреал, Канада, където пожънва огромни успехи в музикалната си кариера.

Тя участва в музикалния съпровод на известния филм на Дисни “Гърбушкото от Нотр Дам” с песента си “God Help The Outcasts”.

Лара може свободно да говори четири езика - френски, фламански (диалект на нидерландския), английски и испански.

Белгийската певица има огромна привързаност и обич към децата, затова е следвала детска криминология, в случай че музикалната ѝ кариера не провърви, а като план “Б” бил да стане детска медицинска сестра.

По време на един от концертите ѝ, нейните фенове ѝ спретнали изненада като заедно с бенда и беквокалите изпяли хитовата ѝ песен “Je t’aime”, пренаписана за случая като “On t’aime” (Обичаме те).

Концертът на Лара Фабиан ще се проведе в Зала 1 на НДК на 27 март.

Лара Фабиан подготвя двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу в НДК

Теодора Златева

Мечтател по душа, който обича пътуванията, джаза, хубавата храна и изкуството във всичките му форми. Оценява добрите филми и красивите неща в живота. Живее, за да твори.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни