Кристина Агилера е неузнаваема в нова фотосесия за Paper Magazine. Поп дивата е на корицата на последния брой на изданието, по-естествена, натурална и "себе си" откогато и да е било.

Без какъвто и да е грим, Кристина позволява на красивите си лунички да "разцъфнат" и да направят лицето ѝ още по-чаровно и привлекателно.

Въпреки визията си за фотосесията, Кристина е категорична пред Paper, че на този етап няма намерение да се разделя с грима. Напротив, той ѝ харесва. Просто не този път.

"Винаги съм била човек, който очевидно обича да експериментира, обича театралченето, обича да създава сюжети и да играе образ във видеоклип или на сцената", обяснява Кристина последната си визуална трансформация.

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

"Аз съм изпълнител. Това е природата ми. Но в момента се чувствам по начин, дори музикално, който ме кара да се чувствам свободна, сваляйки всичко и оценявайки това, което съм. Оценявайки естествената си красота", споделя още тя.

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Ако сте слушали поне веднъж великолепното парче на Кристина Агилера "Beautiful", то вероятно знаете, че самата тя е привърженик на идеята всеки да оценява собствената си красота и да се чувства добре в кожата си. Пред Paper тя споделя, че вижда известен напредък в това отношение в модната и бюти индустрията.

"Винаги ще има тролове или хора, които имат своята собствена дефиниция за красотата. Мисля обаче, че прогресираме и все повече хора излизат като себе си".

#XtinaPAPER

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар