Много от търсещите варианти за излизане от безпаричните си проблеми се питат дали ако не са на трудов договор могат да получат кредит. Като имаме предвид, че банките се особено педантични към спазването на тези изисквания и не само искат да имате дългосрочни трудови правоотношения с работодателя, но на всичко отгоре и заплата да минава по разплащателна сметка в същата банкова институция, която ще отпуска заема. Това си е извиване на ръце, като схемата е такава поради факта, че веднага след като заплатата постъпи във въпросната сметка погасителната вноска по кредита на секундата заминава по направление. По този начин банките си разрешават евентуални проблеми с неплащане в срок на вноските, които в даден момент могат да се окажат и трудносъбираеми. Обикновено това са вид кредитни инструменти, които ползваме за покупка на жилище, мебелирането му, нова кола или други по-едри придобивки. Когато обаче имаме нужда от по-дребни суми в порядъка на 200- 1500 лева то е по-добре да се обърнем за помощ към небанковите компании, които биха ни предоставили кредити без трудов договор.

В подобни случаи изискването за представяне на документ, доказващ месечните ви доходи не е нужен. На първо място основната причина е в това, че хората днес  не разчитат само на заплата. За да живееш нормално и пълноценно възнаграждението по трудовия договор е крайно недостатъчно. Затова всеки си търси някакви странични занимания като например отдаване на помещения под наем, допълнителна работа на граждански договор или друга дейност, с които си гарантира едно по-правилен начин на живот. Естествено бързите кредити без трудов договор се превръщат в средство за разрешаването на проблеми, които не сме и предполагали, че ще ни споходят. Дори и да имаме спестявания, да разчитаме на прилични доходи то в даден момент може да не разполагаме с тези средства. А бързината, с която следва да предприемем действие и да реагираме наистина бива определяща. И ето, че финансовите услуги се превръщат в търсения ефективен ресурс, на който да заложим.

А човек никога не знае кога ще бъде поставен пред поредното житейско изпитание. Реакцията ни в такива моменти наистина трябва да е адекватна и изключително бърза. Да получите кредит без трудов договор е възможността да си отворите вече затворените врати и да получите парите, на които така се надявате. В днешно време трябва да сме широко скроени и да оставим предразсъдъците по отношение на кредитите в миналото. Това са продукти,  с които можем да си помогнем без това да наруши по някакъв начин нашите месечни финансови разчети.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар