Тази Коледа ще е по-различна от всички останали! Viber, едно от водещите приложения за разговори в света, създаде уникално дигитално Коледно изживяване за всички свои потребители в региона и ги кани да споделят празничните емоции с хората, които обичат, независимо къде са по света. Любимите празнични традиции – като украсяването на Коледно дръвче или изпращането на поздравителни картички – оживяват в дигиталната среда на Viber, което позволява на всеки потребител да сподели първото по рода си Коледно изживяване с най-близките.

Ексклузивният Коледен чатбот на Viber, разработен специално на сръбски, български, гръцки, хърватски, унгарски и руски език – кани потребителите да изберат и украсят заедно с приятелите си дигитално Коледно дръвче, и да изпратят персонализирани поздравителни картички или анимирани GIF-чета.

Как да украсиш и споделиш Коледно дръвче и картичка във Viber

Последователите на Viber България могат директно да започнат интеракция с Коледния чатбот и да създадат свое персонализирано изживяване. Ботът е достъпен директно и .

С Коледния чатбот всеки може да създаде картичка или GIF, както и да украси дръвче с приятели, които да покани през Viber, Facebook и Twitter. Всеки, който реши да украсява Коледно дръвче, може да го направи с още трима приятели в реално време. След като си избере едно от 5 дигитални Коледни дръвчета, потребителят може да покани още 3 приятели, които да продължат украсяването на дръвчето или да започнат свое. Когато Коледното дръвчето е напълно украсено, то може да бъде споделено с хората, които обичаме през Viber, Facebook или Twitter. За да персонализират Коледна картичка, потребителите могат да избират между няколко рамки, да качат своя снимка от галерията и накрая – да добавят поздравителен текст. За GIF картичката логиката е подобна - потребителите избират между 6 анимирани рамки, към които могат да качат свои снимки, картинки и текст. Когато са готови, поздравителните картички могат да бъдат споделени през Viber, Facebook и Twitter.

С този подарък към своите потребители, Viber въвежда иновации в начина, по който празнуваме Коледните и Новогодишните празници, като едновременно с това демонстрира разнообразието и потенциала на чатботовете.

Viber следва своята мисия да събира хората по света, затова взима предвид богатството от езици и култури в региона. Коледният чатбот е разработен от водещата българска високотехнологична софтуерна компания Connecto, доверен партньор на Viber в ЦИЕ. Първата фаза от Коледната кампанията на Viber, заедно с Коледния стикер пакет, оживяха на 14 декември. Втората фаза на бота – посветена на Новогодишните емоции – ще започне на 27 декември и заедно със друг специален стикер пакет, ще отбележи най-хубавото, което предстои през 2018 година.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар