Коледен базар #БъдиДобър. В подкрепа на Holiday Heroes


Хуманитарната организация Inner Wheel Club София организира благотворителен базар с любезното домакинство на Bulgaria Mall, в подкрепа на Holiday Heroes. От 11:00 до 19:00 ч, на 10 декември 2017 г., на партерния етаж в Bulgaria Mall орзанизаторите на „Бъди добър - остави трайнo наследтво!“ са подготвили забавна програма, арт работилници за деца и още куп изненади.

Коледният базар „Бъди добър - остави трайнo наследтво!“ ще предложи на гостите си любопитни и редки артикули, които ще се продават в подкрепа на каузата на Празнчните герои. Ръчно изработени предмети от деца и възрастни – свещи, бижута, сапуни, картини, тениски, декорации, книги, канцеларски материали и различни детски играчки са само част от нещата, които могат да се намерят. Големият фотограф Дилян Марков ще дари своя колекция от 12 фотографии от различни места по света. Всяка фотография ще е придружена от сертификат за авторство, който да удостовери оригиналността на творбата, което освен истинси шедьовър я превръща и в прекрасен коледен подарък за ценители. Лично Дилян Марков ще представи изложените фотографии и ще разкаже интересни факти за всяка една от тях. На коледния базар могат да се намерят и специални продукти на Holiday Heroes от серията I have a Big Heart, както и изработени коледни картички и играчки от съквартирантите в Big Brother: Most Wanted.

Организаторите от „Inner Wheel Club Sofia“ са подготвили още фото будка за забавни снимки и арт работилнички за деца, в които малчуганите могат да творят на воля рисунки, оцветяват фигурки, сурвачки, кукли, коледни играчки и картички, сапуни, гривнички и гердани, тениски.

„Коледният базар цели да насърчи хората да бъдат добри и да подпомогне каузата на Празничните герои, 5000 семейства в нужда да посрещнат коледните празници по един по-светъл начин. А в същото време, да си припомним и хубавите български традиции и обичаи.“, издават организаторите. За целта те са подготвили интересна развлекателна програма, в която ще се включат децата на Искра Милкова от професионално вокално студио „HighLight“ и Фондация "Музикални Хвърчила“, фолклорни формации и децата от „Dance Academy“. Специално от Елин Пелин ще гостува малкия пианист виртуоз Кристиян Тодоров, детска вокална група „Камбанки“ и деца танцьори. Ще има много игри и забавления организирани от детски развлекателен център „Playpark Bulgaria Mall“ и фокусника Хадес. Специален гост ще бъде и Фифика Георгиева от академия за деца „Светулка“, която ще представи на сцената здравословни рецепти за хранене. Ще завършим програмата с талантливите момичета от трио D’verse и ансамбъл “Нестини“.

Сред партньорите на  „Бъди добър - остави трайнo наследтво!“ са още фотостудио „Фото мио“, Photoschool.bg, печатница „Magic Outdoor“, „О Plus Ltd“ – The Office Company, On-line магазин „Мога Йога“, спортни магазини „BUZZ Sneaker Station“, „Анталис България“, сладка работилничка „Voila“, Pixel Art, Къщичка за подаръци „оf love for love“ и други.

Повече информация за събитието може да се намери на официална страница на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/325071811235272/

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни