Любимият на милиони сериал "Клюкарката" се завръща. Тийнейджърската драма ще бъде включена в каталога на новата стрийминг платформа HBO Max с чисто нов сезон, съобщава The Hollywood Reporter.

Изданието информира, че от HBO Max вече са поръчали десет нови епизода на сериала, които да станат част от каталога на услугата. Ангажиран да ръководи проекта е Джошуа Сафран, който е сценарист и изпълнителен продуцент на оригиналния сериал. От друга страна, неговите създатели Джош Шварц и Стефани Савидж са подписали договори като изпълнителни продуценти на новия сезон.

Все още не е ясно, дали някой от актьорите от оригиналните сезони на "Клюкарката" ще се завърне за подновяването на шоуто. Самият Джошуа Сафран го описва като "продължение" на сериала, който ще се фокусира върху нова генерация от тийнейджъри.

"Клюкарката" се излъчваше в периода между 2007 и 2012 година, налагайки себе си като впечатляващо успешна продукция.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар