Свикнали сме Кание Уест да ни изненадва, при това - по неочаквани начини. Хип-хоп звездата го направи отново и този път, избирайки крайно нестандартна обложка на следващия си албум.

Наскоро Кание обяви в Twitter, че следващият му албум ще съдържа 7 парчета и ще излезе през месец юни.

Обложката на албума, който все още няма име, представлява снимка на пластичния хирург, оперирал майката на Кание само ден преди тя да почине.

Yeezy сам пусна в социалната мрежа скрийншот от разговор, който той провежда с човек на име Wes. Най-вероятно това е диджеят и продуент Уесли Пенц, познат още като Diplo.

Името на мъжа на снимката е д-р Ян Адамс. Той е пластичният хирург, който оперира майката на Кание - Донда Уест, само ден преди тя да почине. Извършена е операция за намаляване на гръдната обиколка на Донда, но нещата не приключват добре. Ден по-късно Донда умира, а съдебните лекари установяват, че става дума за комбинация от заболяване на коронарните артерии и различни фактори, повлияни от извършената операция.

В съобщенията си към Уес Кание пише, че "иска да прости и да спре да мрази", явно визирайки това, което изпитва към д-р Адамс. Той пита Уес и за идеи относно името на албума, а Уес му отговаря - "LOVE EVERYONE".

Новият албум на Кание Уест ще се появи на бял свят на 1 юни.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар