Как да изберем зимна бебешка количка


Всеки знае, че разходките в свежия мразовит въздух са изключително полезни за здравето на бебето. Ето, защо родителите на новородени не биват да пренебрегват необходимостта от избор на нова зимна бебешка количка, оставяйки покупката за пролетта.

Детските колички за зимния период трябва да бъдат избрани внимателно, вземайки предвид някои нюанси.

Ако живеете в район, където зимата е без сняг и доста топла, тогава е много по-лесно да вземете, каквато и да е количка.

Ако обаче живеете на място, където зимата се изразява в много натрупан сняг, зимните пейзажи в цялата им слава и дори с недостатъците на обществените услуги, трябва внимателно да подхождате към избор на количка.

Потърсете модели с големи проходими колела. Това ще ви позволи лесно да преодолеете неотстранения по улиците сняг, малките снежни покрития и леда. Ако предните колела на количката се въртят, за по-удобно преминаване през трудни зони, в снеговитите условия трябва да бъдат фиксирани. Също така при някои модели детски колички производителите правят специални зимни колела. Може да ги приспособите и с допълнителни аксесоари, за да са адаптивно зимно превозно средство за всички терени.

Люлката за новородени трябва да бъде дълбока, просторна и топла. Покритието задължително трябва да е прикрепено отгоре. Проверете дали няма пролуки, защото в някои дни от зимата вятърът може да мразовит. Тъканите, използвани в бебешките колички, трябва да бъдат водоустойчиви.

Дъждобранът също няма да бъде излишен, той ще предпази детето от влага и мокър сняг. В бебешкия кош също трябва да има топла покривка в областта на краката. Много производители предлагат специални зимни пликове и комплекти за бебешките колички.

Преценете визуално вътрешните размери на количката. Дали е удобно за детето и дали може да го поеме в зима, когато ще поставите и плътно одеялце? Няма ли нещо, което да ограничи движенията на детето и ако има избегнете го. Помнете, че колкото по-тясно е в количката и са ограничени движенията на детето, толкова е по-голям риска от премръзване.

Погрижете се и за допълнителните зимни аксесоари и оборудване за бебешка количка. Шишенце за вода с термозащита, непромокаеми покривала, влагоустойчиво и вятъроустойчиво покривало, чадърче са много важни за този сезон от годината.

Вътрешната част може да бъде направена от  памук, изкуствена или естествена вълна. Във всеки случай, ръцете и цялото телце на детето трябва да са предпазени, а не пряко изложени на замръзване и дъжд.

Приятни разходки!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни