Какво е "Нито звук" и защо всички говорят за него?


Хорърът на Джон Кразински "Нито звук" осъществява премиера по българските кино екрани, а хората не спират да говорят за него. Но защо?

След изключителния успех на "Бягай!", който дори бе номиниран за "Оскар", хорър филмите изживяват своя ренесанс. А след "Бягай!", "Нито звук" е готов да продължи тази тенденция.


Освен че е режисьор и сценарист на лентата, Джон Кразински е и в главната роля на филма, заедно с Емили Блънт. Филмът разказва за мрачни и опасни времена, в които човечеството е изправено пред пълното си унищожение. Годината е 2020, а по-голямата част от хората са буквално затрити от ужасяващи същества без зрение, но с феноменален слух. Въпросните чудовища ловуват безмилостно, уповавайки се на всеки минимален шум, който чуят около себе си.

Историята на "Нито звук" ни разказва за семейство Абът - Лий, Евелин, Маркъс, Бю и лишената от слух Регън. Те се борят за живота си, намирайки се на ръба на оцеляването, наясно с опасностите, които ги дебнат. Именно заради тях, семейство Абът общува изцяло посредством езика на глухонемите.

 

Първата седмица на лентата по киносалоните се оказа абсолютен успех. Филмът на Джон Кразински е с бюджет от 17 милиона долара, но още в първата си седмица лентата вече регистрира печалби от над 60 милиона долара в американския боксофис.

Филмът излиза утре (13 април) и по българските кина, а ние горещо ви препоръчваме да му дадете шанс. Бъдете част от ренесанса на качественото хорър кино, който изживяваме в момента.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни