Една от най-големите звезди на хип-хоп музиката Jay-Z даде интригуващо интервю за CNN, говорейки и за брака си с R&B кралицата Бионсе.

Не толкова отдавна рапърът от Бруклин най-сетне призна пред всички, че е изневерявал на своята съпруга. Нещо, което за малко не е сложило и край на брака им.

Пред CNN обаче Jay-Z посочи, че въпреки аферите на хип-хоп звездата, "двамата са решили да се борят за любовта си".

"Тя е моята сродна душа, тя е човекът, когото обичам".

"Ние избрахме да се борим за любовта си. Заради семейството ни. За да дадем различен изход от ситуацията на децата си. Да прекъснем този цикъл за чернокожите мъже и жени", коментира Jay-Z.

Той добави: "Никога не сме се възприемали като двойка от знаменитости. Ние просто сме двама души, при които се е случило да са знаменитости. Ние сме истински хора".

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Слуховете за подобни проблеми между двамата започнаха, след като охранителни камери на асансьор заснеха сестрата на Бионсе Соланж да рита Jay-Z след Met Ball.

В последствие спекулациите се потвърдиха, след като в своя албум Lemonade Бионсе съвсем открито говори за изневерите на съпруга си.

Напълно искрен в чувствата бе и Jay-Z в своя последен албум 4:44. Там рапърът поднесе извинения на любимата си, казвайки: "I apologise often womanise/ Took for my child to be born/ See through a woman's eyes/ Took for these natural twins to believe in miracles/ Took me too long for this song/ I don't deserve you."

Jay-Z и Бионсе са женени от 2008 година насам, като двамата имат и три деца - Блу Айви, Руми и Сър Картър.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар