Защитете важните за вас инвестиции


Притежаването на собствен дом идва с присъщи рискове, включително кражба с взлом и вандализъм. Има много начини да защитите имота си и може да бъде сложно да разберете какво е най-добро за вас. Но три от четири домове, ще бъдат разбивани в течение на следващите 20 години, така че е по-важно отвсякога да предприемете действия, за да защитите хората и нещата, които са от значение за вас.

Едно очевидно решение и едно, на което много собственици са разчитали от години, е система за домашна сигурност. Алармените системи са доказали ефективността си в безброй случаи, но те могат да бъдат скъпи за настройка и използване, след факторите за монтаж и месечните такси за наблюдение в уравнението. За да направим нещата по-лоши, се смята, че повече от половината от тези системи за домашна сигурност не са лесни за управление.


Опция за домашно видеонаблюдение

Решенията за видеонаблюдение станаха по-разпространени през последните години, не само защото се оказаха ефективни като визуални възпиращи средства и успешен начин да се справят с крадци, но и защото технологията стана толкова достъпна, че почти всеки може да си позволи една основна система. Когато избирате система за наблюдение, най-важните отличия, които трябва да направите, са дали искате нещо видимо, или скрито и дали търсите да наблюдавате вътрешността, или извън дома ви, или и двете.

Видимите охранителни камери могат да бъдат чудесна възможност за тези с по-големи имоти, където възпирането е толкова важно, колкото всъщност улавя крадец или вандал в деянието. Нищо не спира престъпник по-бързо от внимателното око на камера за сигурност, която го гледа. Някои собственици на жилища дори предпочитат прости, изключително евтини манекени, само заради възпиращите им способности.

Скрити камери: Евтините наблюдатели

Скритите камери, макар и неефективни като визуални възпиращи средства, могат да бъдат още по-ефективни при залавянето на престъпниците в сравнение с традиционните системи за видеонаблюдение. Действителните обири от домашни инвазии са значителна заплаха, но повече от това, всеки път, когато оставяте някой в дома си, съществува риск те да си тръгнат с нещо от вас. Добре поставените скрити устройства за записване в дома ви са идеалният начин да накарате всеки крадец да бъде сред вас.

Нуждаете се от определено ниво на вяра, за да позволите на непознати да работят без надзор в собствения си дом. И ако някога сте били изгорени от някого, когото сте наели, това доверие никога не може да бъде възвърнато. Избирайки скрити камери, за да наблюдавате чувствителните зони на дома си, придобивате спокойствието, което заслужавате, без да се притеснявате от хората, които са на ваша територия.

Скритите камери също са чудесен начин да се уверите, че вашият тийнейджър се държи добре, когато е оставен сам. Ако излизате извън града за уикенда и се притеснявате, че вашият дом ще се използва като къща за парти, скритите камери могат да предоставят доказателствата, от които се нуждаете, за да държите близките ви да се държат честно.

Достъпни, персонализирани и компактни скритите камери въвеждат нова ера за онези, които се интересуват от домашната сигурност, но досега не са били сигурни как да защитят своето имущество.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни