Както и можеше да се очаква, HBO потвърди един от водещите си сериали "Западен свят" за трети сезон. Което едва ли изненадва някого.

Вторият сезон на шоуто стартира на 22 април. Действието в сериала се развива във футуристичен тематичен парк, населяван от андроиди, които са практически неразличими от човешки същества. Във втори сезон андроидите въстават срещу създателите си, разбирайки какво всъщност се случва с тях и защо са в парка.

По време на първи сезон имахме щастието да се насладим на феноменалния сър Антъни Хопкинс. Сред останалите звезди на "Западен свят" са Евън Рейчъл Ууд, Танди Нютън, Ед Харис, Джими Симпсън, Джеймс Марсден и Теса Томпсън.

На този етап не е ясно, кога ще стартира трети сезон на продукцията. Продуцентите обаче далеч не бързат, като между края на първи сезон и началото на втори измина година и половина.

Адаптацията на "Западен свят" за телевизионен формат е дело на Джонатан Нолан и Лиса Джой. Сериалът е базиран на игрален филм със същото име, създаден от Майкъл Крайхтън.

"За нас е изключително удоволствие да работим с изключително талантливите Джонатан Нолан и Лиса Джой, както и с техните страхотни актьори и екип", цитиран е президентът на HBO Programming Кейси Блойс. "От вдъхновяващата история до невероятната визуализация, нямаме търпение да видим къде ще ни отведе следващата глава", добавя той.

"Западен свят" оправдава напълно хайпа към себе си и скъпата си продукция. Първият сезон на шоуто генерира средно 13.2 милиона зрители на епизод. Това поставя сериала на равностойна позиция с безспорния лидер на HBO "Игра на тронове".

Първият сезон на шоуто си заслужи 22 номинации за "Еми" и спечели 5.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар