Заложете на удобството при дамските обувки

В стремежа си да изглеждаме фантастично навсякъде, ние жените все пренебрегваме едно от най-важните неща когато купуваме обувките си, и по точно тяхното удобство. Стремим се да сме неповторими, да няма други като нас, да сме различни, а в същото време, не мислим че като поостареем, тези наши дамски спортни бувки или маратонки които сме носили в младините си ще дадат някакво отражение при нашата походка, както и при здравето ни.

Доста от жените които са надминали възрастта над 50, значително трудно успяват да намерят удобна и модна обувка за себе си. Техните крака вече са деформирани, поради причината че когато са били младички са се контили, и са поставяли по краката си все неудобните дамски обувки, и са били жертва на тогавашната мода.

Днешната младеж, и с точност девойките, техните какички и майки избират обувките си само по външния им вид, и никога не държат на качеството и удобството им. Те никога не четат етикетите, и не се интересуват от материалите от които се изработват те, както и от това дали кожите са натурални или изкуствени. Няма нищо по хубаво от това, едни дамски обувки да са изцяло от естествена кожа, което е първия и най-важен фактор за техния комфорт. Не че и изкуствените не са удобни, но кожените модели, просто предразполагат дихание у краката, както и се оформят според широчината му, а и не позволяват и появата на гъбичните инфекции, за които често напомнят кожните лекари.

Днешната жена е станала тотална жертва на модата не само от към обувките си, но и към всичко останало, към бижутата си, към чантите си, към телефоните си и въобще към всичко което вижда по модните подиуми и по рекламите по телевизията. На нея никога не и е и минавало през ум, че в старините си ще пострада, и заради това се отдава на нея.

За да не попаднете дами и вие под този общ знаменател, и да избегнете дис комфорта в краката си не само на старини, но и на младини, ви съветваме да погледнете сайта SPORT MODA, който разполага със значителен брой дамски обувки, които обсяват с комфорт и удобство женските крака през целия ден. Разнообразието е голямо, като се предлагат официални, спортни и всекидневни модели, които са предварително тествани за удобство. Те не само че са удобни, но и достатъчно здрави, за да изкарате с тях поне 2-3 сезона. Поглезете краката си, и изпитайте нещо неизпитвано от вас до сега, а именно удоволствието да носите удобните дамски обувки!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни