Повечето актьори с радост биха приели ролята на Джеймс Бонд - един от най-емблематичните персонажи в историята на киното. Британецът Идрис Елба обаче е изключение. Звездата от "Лутър" потвърди, че няма интерес към ролята, която предстои да се оваканти след предстоящото оттегляне на Даниел Крейг.

Не е тайна, че Крейг напуска франчайза след следващия филм за Бонд, който ще бъде 25-и поред. В момента проектът се намира в деликатно положение, след като режисьорът Дани Бойл внезапно се оттегли поради "креативни различия" с продуцентите.

Попитан от шоуто Good Morning Britain, дали ще наследи Даниел Крейг в ролята на Агент 007, Елба отговори съвсем директно - "не".

Разбира се, няма как да знаем, дали в случая Идрис Елба казва истината или просто играе игра с репортерите. Но не е тайна, че той е харесван от продуцентите, а и не малко фенове искат да го видят в ролята на 007.

25-ият филм за Джеймс Бонд би трябвало да излезе на голям екран през месец октомври 2019 година. Снимките ще стартират през идния декември, а Даниел Крейг ще се оттегли от поредицата след него.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар