Едно вдъхновение: Деми Мур

Да, вдъхновение е тази жена! За жените, независимите и за мъжете, бунтарите.

Става популярна след участието си през 80-те години в няколко тийн ориентирани филми, а по-късно през 90-те години се превръща в една от най-известните актриси в Холивуд. Тя е личност с изявен характер и идеал за перфектно изглеждаща жена.

Бракът с Брус Уилис

Защо родените един за друг хора не остават завинаги заедно? Макар че раздялата между Мур и Уилис не е отскоро, не можем да отречем, че изглеждат като създадени един за друг. И тази фотография...

Любопитно за Деми Мур:

През 1996 г. е избрана от списание People за една от 50-те най-красиви жени в света.

Продължава да получава чекове за песни, които е написала, преди да стане актриса.

Омъжва се за Брус Уилис в хотел Golden Nugget в Лас Вегас.

Наема три камериерки, за да запишат видеото от раждането на първото си дете: Румър Уилис.

Тя се появява в музикалния клип на Джон Парс "Огънят на Елмо (Man In Motion)".

Деми е първата актриса, достигнала повече от 10 милиона долара хонорар за култовия "Стриптийз".

Отличителни черти:

Хъски глас

Плаче в емоционални сцени

Уязвим чар, контрастиращ с хладен поглед

Изящно тяло

Деми Мур е противоречива личност, не се вълнува от мнението на медиите и обществото, нито относно ролите и филмите си, нито от общественото мнение за връзките ѝ с по-млади мъже. Тя е Деми Мур. Бунтарка... това е достатъчно!

Ирен Бабачева

Ирен Бабачева има бакалавърска степен по Медии и журналистика, както и магистърска степен по Връзки с обществеността. Интересите ѝ са в сферата на модата, лайфстайла и киното. Обича да изследва артисти и техните биографии, докато не научи факти, които са неизвестни дори за тях самите.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни