Напоследък Ариана Гранде определено предизвиква медийното внимание, макар и не всички поводи за това да са особено приятни. Преди броени седмици бившата ѝ половинка Mac Miller почина неочаквано от свръхдоза едва на 26-годишна възраст и до момента някои фенове обвиняват нея за случилото се, макар че двамата отдавна не бяха заедно. Трагичният инцидент обаче не е единственият повод да се говори за миньончето. Това лято тя се сгоди, пусна четвърти студиен албум - "Sweetener", а днес стана ясно, че е част от новата модна кампания на Reebok.

Гранде се появява в есенната реклама на бранда за Reebok "Rapide" - популярен модел маратонки от средата на 90-те, които се завръщат с нова визия. Те ще се предлагат в шест цвята на цена от 80 долара.

 

Изпълнителката пусна тийзър за колаборацията още преди 2 месеца във видеото "The Light Is Coming" - сингъл, продуциран от Фарел Уилямс и с участието на Ники Минаж.

С участието си в кампания на Reebok Ариана Гранде продължава по стъпките на предишни посланици на бранда, сред които Джиджи Хадид, Гал Гадот и Данай Гурира.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар