Dior пусна есенно-зимна колекция грим под названието "Dior en Diable" ("Dior и Дяволът"). Линията включва блестящи и матови червила, сребристи, златисти и бронзови хайлайтери, палитри сенки за очи, водоустойчиви моливи за очи с богати нюанси, лак за нокти, руж и гланц за устни.

https://www.youtube.com/watch?v=9UBBagNqZ-E&feature=youtu.be

Вдъхновение за Питър Филипс, творчески директор на Dior Makeup, се оказват опушените елементи в грима. С помощта на гримовете от новата колекция могат да се създадат няколко класически beauty визии, както за през деня, така и за вечерта. Самият той представи два варианта за грим (видеото по-горе), в които се използват сложни комбинации от различни нюанси на сенките, като главен елемент в тях са опушените очи.

Това не е първата есенна makeup колекция, която вижда бял свят. В началото на юли Chanel също показа своята визия за макиаж. Основен елемент в Apotheosis, Le Mat De Chanel са гримовете с матиращ ефект.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар