"These boots are made for walking" изпя Нанси Синатра преди половин век, а ние и до днес твърдо вярваме в завета ѝ. Убедени сме, че обувките могат да бъдат едновременно и красиви, и удобни. И няма нужда да подлагаме краката си на мъчения, за да изглеждаме добре.

Някак неусетно септември отмина и с първите дни на октомври дойде и студеното време. Наложи се бързо да приберем сандалите и да ги заменим с по-плътни обувки, които да преборят дъждовете и ниските температури.

Сезонът може и да е преходен, но определено зимните дрехи и обувки взимат превес. Затова бавно, но сигурно, започваме да преподреждаме гардеробите си, да прибираме тениските навътре, а пуловерите да издърпваме напред.

Част от удоволствието на новия сезон обаче е и новият шопинг. Нямаме търпение да се снабдим с нови дрехи и аксесоари, подходящи за есен-зима 2017-2018. И определено мислим да започнем с ботите и ботушите, защото, според нас, те са най-важната част от цялостната визия.

Представяме ви 5 актуални модела, които привлякоха вниманието ни. Те са изключително различни едни от други, защото за нас е важно да предложим на всекиго от нашите читатели по нещо.


Черни кубинки за бунтарска визия

Тези кубинки са направени за мацки, които обожават да изразяват своите характер и нестандартна визия. Най-хубавото им качество е, че носят в себе си парадокса да са едновременно забележителни и семпли. Подходящи са за комбинация както със скъсани (или пък съвсем стандартни) дънки, така и с ефирна рокля. Можете да ги закупите тук.


Кубинки за момичешка визия

Обожаваме контрастите, затова неслучайно и тези кубинки влязоха в сезонната ни класация. Те съчетават в себе си както hard-елементи, така и съвсем нежни такива. Едновременно груби и нежни, едновременно агресивни и елегантни. Прекрасен модел, с който можете да се сдобиете тук.

"Дайте на една жена правилните обувки и тя ще покори света."


Акцентът е в тока

Влюбихме се в този модел още в мига, в който го видяхме! Това са обувки, които си имат всичко, което можем да искаме от един чифт: невероятно внимание към детайла, прекрасен дизайн и не на последно място, топлина, която очакваме да получим от любимите ни дрехи и аксесоари през зимата. Вижте го тук.


Мацката в чизми

Има нещо невероятно секси в ботушите, които стигат над коляното. А когато добавят и няколко сантиметра към ръста, гледката е още по-пленителна. Изборът ни за чизми тази година е под формата на платформа, а моделът можете да закупите тук.


Розово изкушение

Говорим си за качествен набук, говорим си за интересни апликации и още по-интересен основен цвят. Не е достатъчно само очилата да са розови, обувките също вършат работа. Особено ако са като този модел, с който можете да се сдобиете още сега тук.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар