Ако сте фенове на двойката Джъстин Бийбър + Селена Гомес, то тази статия никак няма да ви попадне. Затова ще караме направо: изглежда, че изпълнителят на "What Do You Mean" се е сгодил, но информацията все още остава непотвърдена.

Justin and Hailey in the Bahamas today //C

Публикация, споделена от Justin B & Selena G. Updates™️ (@gomezbieberdayli) на

Момичето, пред което Бийбър е паднал на колене, е моделът Хейли Болдуин. Двамата имаха връзка преди няколко години, която приключи доста бързо, но от няколко месеца пак се срещат. Болдуин се появява неколкократно в Instagram профила на певеца напоследък, отделно двамата бяха засичани множество пъти от фенове, от което разбираме, че връзката им не е никак тайна.

Justin and Hailey //C

Публикация, споделена от Justin B & Selena G. Updates™️ (@gomezbieberdayli) на

Но да се върнем на годежа. От американския Harper's Bazaar научаваме, че Джъстин и Хейли са на почивка на Бахамите. Докато танцуват салса в ресторант, изпълнителят моли гостите да приберат телефоните си. Тогава пред всички предлага на младия модел да се омъжи за него.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

Публикация, споделена от Jeremy Bieber (@jeremybieber) на

Допускаме, че това не е само клюка, тъй като бащата на Бийбър пусна доста криптиран пост в Instagram, който сериозно ни навежда на мисълта, че 24-годишният Джъстин явно действително е решил да мине под венчило.

Познавайки нрава на певеца, надяваме се, че този път е сериозен и няма да разочарова жената до него. Дано наистина Джъстин Бийбър е намерил достойното момиче, с което да свърже живота си.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар