Новата дизайнерска колаборация на H&M е с Джамбатиста Вали – базираният в Париж майстор на красотата и изтънчения стил.

Новината бе съобщена тази вечер на гала събитието amfAR в Кан, на което Джамбатиста Вали и творческият съветник на H&M АнСофи Йохансон минаха по червения килим заедно с Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R, Bianca Brandolini d´Adda и Ross Lynch, облечени в бляскави отличителни модели от уникалната лимитирана предпремиерна колекция от колаборацията Giambattista Valli x H&M.

За първи път феновете на модата имат шанса да се насладят на колаборацията веднага (е, почти веднага!), защото красивите модели от червения килим ще се появят в няколко избрани магазини по света на 25 май. Основната колекция Giambattista Valli x H&M ще дебютира в цял свят на 7 ноември 2019.

„Развълнуван съм от тази колаборация: H&M ми дава възможност да представя виждането ми за стил и отбелязване на красотата пред по-широка аудитория. Целта е да споделя любовта ми към красотата, да бъда част от щастливите мигове на хората и да помагам за създаването на любовни истории по целия свят“, казва Джамбатиста Вали.

„Ние сме във възторг от сътрудничеството с Джамбатиста Вали. Той е безспорен майстор на висшата мода с талант за създаване на незабравим силует. Фактът, че можем да предложим неговите емблематични модели на клиентите ни, е сбъдната мечта. С нетърпение очакваме реакциите им към тази красива колекция“, казва Ан-Софи Йохансон, Творчески съветник в H&M.

„Висшата мода е изкуството да създаваш красиви дрехи и да експериментираш с различните материи; тя е свободата да превърнеш една мечта в реалност“, така коментира Джамбатиста Вали роклята, наречена The Dream Dress (роклята мечта), в която бе облечена изпълнителката H.E.R.

Джамбатиста Вали е роден и израснал в Рим, а през 2005 г. създава своята едноименна модна линия в Париж. Сега тя включва модна конфекция, висша мода и аксесоари. Колаборацията с H&M е първата по рода си за Вали, както и негов първи опит в сферата на мъжките облекла. Лимитираната предпремиерна колекция Giambattista Valli x H&M ще се появи в 12 избрани магазина на H&M в цял свят на 25 май.

Тези изящни модели ще дадат на феновете бегла представа за вълнуващата колаборация, пълна с изненадващи стилни решения. Основната колекция ще се появи в цял свят на 7 ноември 2019 г.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар