Деми Ловато е безспорно една от най-големите поп звезди на планетата в настоящия момент. Макар и на едва 25-годишна възраст, талантливата американка има вече шест студийни албума, което е сериозна цифра за човек на тези години.

Стартирайки кариерата си от сериите Camp Rock на Disney Channel, днес Деми Ловато има десетки милиони последователи в социалните мрежи, а името ѝ е синоним за успех.

Не винаги обаче хоризонтът е бил толкова безоблачен за певицата.

#TellMeYouLoveMe 💚 demilovato.co/spotify @spotify 📷: @angelokritikos

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Дълго време Деми Ловато страда от зависимост към наркотиците и алкохола, а крехката ѝ възраст не ѝ помага особено да се справи с проблема. Даже напротив - с времето той се задълбочава. Отделно от това, Ловато се бори с булимията и маниакалната депресия, което още повече насочва живота ѝ към черна дупка.

Говорейки в The Jonathan Ross Show, Деми Ловато разкри подробности за този мрачен период от нейния живот. Тя разкри и кое е онова нещо, което в крайна сметка я е провокирало да остави зависимостите зад гърба си. И да изтрезнее.

"Знаех, че животът е пред мен, но една от основните причини да изтрезнея бе моята малка сестричка. Моите родители ми казаха, че няма да ми позволят да бъда около нея, ако продължавам да върша всички тези неща", сподели Деми.

В този момент поп звездата осъзнава, че е достигнала дъното. И че по-надолу от това няма.

"В този момент вече разбрах... че съм стигнала дъното и че трябва да направя нещо за себе си."

📷: @angelokritikos

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

През 2011 година Деми Ловато се подлага на лечение и оставя зависимостите зад гърба си. Днес тя е "чиста" и спортува активно, като има влечение към ММА и бойните спортове.

Също така, в настоящия момент Деми Ловато е и съсобственик на рехабилитационния център CAST Centers - мястото, където самата тя търси помощ.

На 29 септември официално излезе и Tell Me You Love Me - шестият студиен албум на Деми Ловато. Самата тя определя записа като нейния "най-искрен" до този момент.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар