Деми Ловато е откарана в болница в Лос Анджелис след прием на свръхдоза хероин.

Органи на реда са направили официално изявление пред TMZ, в което са съобщили, че 25-годишната певица е откарана в болница от дома ѝ в Холивуд Хилс около следобедните часове на 24 юли (местно време в Холивуд). Все още не е ясно състоянието ѝ и дали е с опасност за живота.

Ловато се бори с различни проблеми от години. През 2011 година тя се лекуваше от биполярно разстройство, булимия, самонараняване и зависимости. През март тази година тя отпразнува 6 години без алкохол.

 

През 2017 година Деми говори открито за възстановяването си в документалния филм на YouTube Simply Complicated. Миналият месец пък пусна сингъла "Sober", в който разкри, че не се е разделила с алкохола напълно.

“Mama, I’m so sorry I’m not sober anymore / And daddy please forgive me for the drinks spilled on the floor. And I’m sorry for the fans I lost who watched me fall again / I wanna be a role model, but I’m only human.”

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар