Фестивалът Coachella в Калифорния е магнит за знаменитости, като всяка година събитието се посещава не само от хиляди меломани, но и от купища известни личности. Някои се опитват да се дегизират, докато други осъзнават, че в това няма никакъв смисъл. Така или иначе, те най-вероятно ще бъдат разпознати.

През тази година Coachella бе посетен и от холивудската суперзвезда Леонардо ди Каприо. Носителят на "Оскар" присъства на фестивала с новата си приятелка Камила Морон, като Лео видимо бе опитал да се пробва с дегизировка.

Актьорът бе облякъл сив суитчър с вдигната качулка, но безспорно най-интересният аксесоар във визията му бяха 3D очилата, които бе сложил. Вероятно смятайки, че така ще бъде по-трудно разпознаваем.

Е, усилията на Ди Каприо не се увенчаха с голям успех, защото той набързо бе обиколен от фенове, които успяха да го разпознаят.

Не за първи път Лео се пробва в необятния свят на дегизировките.

Всички помним някои от изцепките му в това отношение, като например тази му визия:

Или пък идеята му, че един чадър би бил достатъчен:

Е, надяваме се поне да си е прекарал добре на Coachella. Фестивалът е толкова добър, че дори и знаменитостите не могат да му устоят. Благородно завиждаме на хората, имащи възможността да го посетят!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар