Най-добрата ракета на България Григор Димитров отново намери място на страниците на модната библия Vogue. Този път - на италианското издание на списанието.

Спокойно можем да заявим, че вратите на Vogue са винаги отворени за Григор, поне докато главен редактор на изданието е Ана Уинтур. Самата тя не крие симпатиите си към българския тенисист, с когото се познава повече от добре.

На едната от снимките Димитров е облечен с елегентен костюм в цвят бордо, докато на другата фотография го виждаме зад волана на видимо стар автомобил, облечен в костюм в няколко цвята.

Припомняме ви, че през месец февруари Григор Димитров влезе в пълна степен в ролята на модел. Той дефилира за световноизвестния бранд Dolce & Gabbanaпоказвайки ни, че на котешката пътечка се чувства също толкова добре, колкото и на тенис корта.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар