Един от най-успешните модели в света Кара Делевин покани изданието Architectural Digest в дома си, а вече и ние можем да надникнем в него.

Кара показа жилището си в Западен Лондон, което всъщност отскоро е нейна собственост. Тя разказва, че когато го е закупила, апартаментът е имал спешна нужда от ремонт и реновация. За това тя се доверява на своя приятел и интериорен дизайн Том Бартлет, който се заема със задачата.

Тъй като Кара е постоянно ангажирана по различни точки на планетата, моделът води комуникация с интериорния дизайнер главно по FaceTime. Двамата разменят и мостри на материалите, използвайки куриери от единия край на света до другия.

Както и можете да очаквате, новият апартамент на британския модел е цветен и артистичен. На първото му ниво има кинозала, която съвсем спокойно се превръща и в пространство за организиране на партита.

Жилището има също така собствен бар и музикална стая, където Кара може да държи колекцията си от китари.

На горното ниво на апартамента намираме неговата основна спалня, в която е разположено огромно легло с балдахин.

В голямата баня на жилището пък виждаме помещение със стенна облицовка от Сара Хокомбе.

Говорейки за жилището си, Кара Делевин споделя: "Има високи тавани и големи прозорци, но в същото време е изключително интимно и класическо."


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар