Студентка от Ню Джърси е изправена пред опасността да прекара 9 години в затвора поради факта, че е хакнала имейл адреса на Селена Гомес.

Според Los Angeles Times, на 21-годишната Сюзън Атрах са повдигнати 11 обвинения: 5 за кражба на самоличност, 5 за достъп и използване на компютърни данни за извършване на измами и 1 за достъп до компютърни данни без разрешение. Ако бъде призната за виновна, тя може да бъде осъдена на 9 години и 8 месеца затвор.

Обвиняемата е имала достъп до профилите на Гомес в iCloud и Yahoo от юни 2015 до февруари 2016 година и се смята, че най-вероятно е публикувала част от съдържанието им онлайн. Източници, запознати с разследването, съобщават, че Атрах е възстановила паролите на певицата, успешно отговаряйки на тайните ѝ въпроси, информация за които може да се намери онлайн.

Това не е първият път, в който Селена става жертва на хакерска атака. През 2017 година Instagram акаунтът ѝ също беше хакнат и в него бяха качени голи снимки на бившият ѝ приятел Джъстин Бийбър.

ОЩЕ ОТ LIFESTYLE:

Отговорът на Селена Гомес

Джъстин Бийбър се сгоди???

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар