Екип

Станислава Симидчийска - основател

stanislava@vibes.bg

Представете си за миг образа на холивудската успяла жена, прекосяваща шумно корпоративните коридори на висок ток, караща мъжете да се обръщат след нея. Но не заради външния ѝ вид, който също е беузпречен, а заради увереността, която излъчва. Горда, силна, амбициозна и винаги с план, Станислава е жена с мисия. Писането е нейното оръжие, а каузите ѝ - войни, които предстои да бъдат спечелени. При първи контакт с нея, Стаси ще ви омае с миловидното си излъчване, но не си вадете грешни изводи - вътре в нея винаги дреме хищник, който ще покаже зъбите си и при най-малката несправедливост на хоризонта.

Не е див огън, по-скоро пламък, около който ти е уютно. Свръхактивна, но и балансирана. Зряла, успешна и удивителна. Станислава може да те убеди в каквото си пожелае. Обича работата си. И котки. Знае коя е, за какво се бори, колко ще ѝ струва. И като детенце пред въртележка се втурва ентусиазирано, приканвайки с "Хайде!“

Константин Симидчийски - основател

konstantin@vibes.bg

Константин Симидчийски е силната половина от основателите на VIBES. Ако не ви омаят прекрасните му зелени очи, то ще останете очаровани от красивия му глас. Но да не се отплесваме. Косьо може да говори (и пише!) с часове за стойностно кино, музикални сензации, спортни успехи. Ако си падате по old school хип-хоп, гарантираме ви, че той е вашата енциклопедия по въпроса. Почитател е на японската храна и в частност сушито, с вкусовете на което никога не му писва да експериментира. И обича котки. Не както Алф ги обича, разбира се, но грациозните създания наистина заемат челни позиции в прецизно подбрания му топ от любимости. Там се нарежда и любовта му към гейминга – повярвайте ни, ако опитате да застанете между него и конзолата, мисията ще бъде повече от невъзможна.